Info

Filter op...
Filter op

Terugbetaling van psychologische zorg

Regelmatig ontvangen we via ikzoekhulp.be vragen omtrent de mogelijkheden inzake terugbetaling van psychologisch zorg. In deze blog zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

Reïntegratie na burn-out

Herstarten na burn-out of na langdurige afwezigheid vraagt om een procesmatige aanpak. In dit webinar geeft Karine Van Oosterbos meer info hierover.

Het gebruik van hypnose in de psycho(trauma)therapie

In dit webinar geven Dr. Nicole Ruysschaert en Erik de Soir je meer informatie over hypnose en het gebruik ervan in psychotherapie.

De menopauze, kennis over menopauze als katalysator van krachtige keuzes

In dit webinar geeft Liesbet Sourbron informatie over de menopauze

3 handvaten om om te gaan met stress

Tijdens dit webinar geeft Annemie Peeters je drie handvaten om anders te leren omgaan met stress zodat de stress je niet langer kwelt, maar ombuigt naar gezonde stress.

Zelfcompassie, hechting en moeilijke momenten als ouder

Wat betekent het om een kind een veilige basis en een veilige haven te bieden? Herbekijk hier het webinar met Wendi Winnelinckx over zelfcompassie en ouderschap.

 

Meer rust en minder stress, maak kennis met mindfulness

Wil jij meer rust en ontspanning, meer zelfvertrouwen, meer mildheid voor jezelf en je omgeving, meer genietenen, anders omgaan met moeilijke momenten? Dan is een mindfulness training iets voor jou. Annick Boeykens vertelt er je in dit webinar meer over.


Zelfcompassie en complex trauma

Wat is dan complex trauma? En hoe kan zelfcompassie daarbij helpend zijn? Wendi Winnelinckx vertelt er meer over in dit webinar

Ouderschap na scheiding

Ontdek in dit webinar hoe je kan omgaan met het ouderschap na een pittige scheiding.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.