Over ik zoek hulp

De wegwijzer naar de professionele hulpverlener.

 

Als je met een vraag of probleem zit, dan kom je graag bij iemand terecht die de nodige expertise heeft m.b.t. jouw vraag / probleem. Met ikzoekhulp.be wijzen we je de weg naar deze hulpverlener.

Deze website is een initiatief van Konnektit en helpt jou in jouw zoektocht naar professionals die actief zijn in Vlaanderen op het vlak van gezondheidszorg en dit in de ruimste betekenis van het woord: psychische problemen, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, werkgerelateerde, lichamelijke of aanverwante problemen.   Of je nu op zoek bent naar een psycholoog / een psychotherapeut / een orthopedagoog / een sexuoloog / een bemiddelaar / een counselor / een coach / ... je kan ze allemaal vinden op deze website. Allen zijn lid van het Konnektit netwerk en dit betekent dat ze gescreend werden op basis van diploma en ervaring.   Niet alleen vind je er verschillende beroepsgroepen, maar ook verschillende vormen van hulp:

  • begeleiding voor individuen, koppels en gezinnen,
  • workshops en lezingen, 
  • boekentips,
  • blogs.

Kortom deze website helpt jou om door het bos de bomen te zien in het grote aanbod van hulp in Vlaanderen.

Zit je met vragen waarop je geen antwoord vindt via onze website, neem dan contact met ons op te nemen.

 

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.