vind een hulpverlener

Liesbet Sourbron

WILdIT

  • Voetbalstraat 99
  • 2800 Mechelen
Contacteer Liesbet Sourbron

Afspraken vinden plaats

  • Bij mij in de praktijk

Beroep(en):

psycholoog

Doelgroep(en):

18 - 25 jaar, 26 - 65 jaar

Voorstelling van Liesbet Sourbron

Ik ben Liesbet Sourbron, klinisch psychologe, leraar en counselor. Ik werk in hoofdberoep als zorgcoördinator in een secundaire school, en daarnaast ontwerp ik psycho-educatieve trajecten met mijn onderneming WILdIT.
Ik startte WILdIT in een fase waarin ik zelf te maken kreeg met symptomen die samenhangen met de menopauze, al wist ik het toen niet als dusdanig te plaatsen. Ik had plots last van slaapproblemen, hartkloppingen en spierpijnen. Huh, heeft dit iets te maken met menopauze dan?, hoor ik je denken. Hoe zouden we het ook moeten weten, want de menopauze is de 'pauze' waar niemand over lijkt te praten, en waar ik op mijn 'jonge' leeftijd van 42 jaar al zeker nog niets over gehoord had.

Ik zit ondertussen in wat ze noemen de ‘late transitie’, dus in een laatste fase van de overgang naar menopauze. Mijn zoektocht naar antwoorden op mijn vele vragen omtrent deze levensfase die elke vrouw doormaakt, maakte me zowel boos ('waarom worden vrouwen hier niet deftig over geïnformeerd?'), triestig (bij het bekijken van de website van de 'Belgian menopause society' die op quasi non-actief staat), ongerust (o.a. bij het lezen van het zinnetje 'je wordt plots en zomaar een ongezonde versie van jezelf') maar ook strijdvaardig.

Ik heb er met mijn bedrijf WILdIT mijn missie van gemaakt om je te informeren én inspireren over de overgang en wat dit betekent voor je lijf, gebaseerd op wetenschappelijke niet-farma gesponsorde informatie, gecombineerd met mijn kennis over positieve psychologie en oplossingsgerichte en motivationele counselingtechnieken.

Zo sta ook jij na mijn workshop 'de menopauze als katalysator voor krachtige keuzes' sterker in je schoenen in je zoektocht naar de juiste aanpak van de overgangsklachten die je misschien ervaart of zal ervaren.

Samen met het bedrijf Menokracht bied ik ook opleidingen aan voor zorgprofessionals en werkgevers.

WILdIT is opgericht voor vrouwen die hun eigen overgang beter willen managen.
WILdIT is interessant voor zorgverleners en artsen die de noodzaak inzien van deskundige begeleiding van vrouwen van 40+, zowel op mentaal als fysiek vlak.
WILdIT is ook zinvol voor werkgevers die gaan voor duurzame inzetbaarheid, gezondheid, vitaliteit en eigen regie.

Je kan met volgende vragen/klachten bij Liesbet Sourbron

angst, beroepskeuze, communicatieproblemen, emotionele problemen, familiale moeilijkheden, fybromyalgie, gezondheidsproblemen, identiteitsproblemen, innerlijke conflicten, levensvragen, lichamelijke klachten, menopauze, midlife crisis, ouder worden, paniekaanvallen, pijnklachten, psychosomatische problemen, relatieproblemen, seksuele problemen, slaapproblemen, sociale vaardigheidsproblemen, stressklachten, vermageren / verdikken, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen, work/life balance, zelfmoordgedachten

Liesbet Sourbron kan je helpen in volgende talen

Engels, Nederlands

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? nee

Wachtlijst?

Nee

Master opleidingen

  • master klinische psychologie volwassenen | KULeuven

Langdurige bijscholingen (>24u)

  • postgraduaat forensische counseling | Thomas More

Neem contact op met Liesbet Sourbron

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.