vind een hulpverlener

Katleen Luytens

Katleen Luytens - wildflowercoachings

 • Ferdinand Maesstraat 52 01 01
 • 2550 Waarloos
Contacteer Katleen Luytens

Afspraken vinden plaats

 • Bij mij in de praktijk

Beroep(en):

orthopedagoog

Doelgroep(en):

18 - 25 jaar, 26 - 65 jaar, +65 jaar

Voorstelling van Katleen Luytens

Hi lieve persoon,

Als je dit leest ben je goed bezig, want dat betekent dat je graag verandering wil en hiervoor hulp zoekt. Super!

Ik stel mezelf graag even voor. Ik ben Katleen, een jonge enthousiaste vrouw die na haar studies Sociale Readaptatiewetenschappen een schakelprogramma volgde om een master te behalen in de Pedagogische Wetenschappen. Een studie waar ik meteen na mijn middelbaar niet aan durfde beginnen omdat mijn leerkracht dacht dat dit te hoog gegrepen was. Boy was she wrong, want in 2019 studeerde ik met onderscheiding af aan de KUL. Ik deel dit graag met jou omdat ik wil tonen dat je met de juiste mindset echt wel veel meer kan bereiken dan je zelf beseft.

Na mijn studies ging ik verschillende jaren aan de slag in de VAPH sector, als begeleider en als orthopedagoog. Een boeiende periode waarin ik het ondersteunen van de teams het leukste vond aan mijn job. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling altijd een rode draad geweest in mijn leven en ben ik steeds duidelijker gaan voelen hoe fijn ik het vind om mijn inzichten te delen met anderen en getuige te mogen zijn van anderen hun groeiproces.

Ik besloot dan in 2022 om een coachopleiding te volgen bij het JOUvolutie Centrum. Tijdens deze opleiding groeide het gevoel steeds meer dat ik mijn eigen pad wilde bewandelen en werd steeds duidelijker dat ik mijn eigen coachpraktijk wilde starten. Dus waagde ik in 2023 de sprong naar mijn bijberoep.

In mijn coachpraktijk richt ik mij op volwassenen, voornamelijk vrouwen en mensen uit de zorgsector. De bijzondere focus op deze laatste doelgroep is er gekomen vanuit mijn ervaring met hoe uitdagend en tegelijk essentieel deze sector is. Ik heb jammer genoeg vele mensen zien vertrekken uit de sector, terwijl ik wéét dat het ook écht anders kan! Omdat ik geloof in de sector en de mensen die deze draaiende houden, ga ik graag samen op pad om het zorgpersoneel weer terug in hun kracht te zetten zodat ze weer vol passie in hub job mogen staan.

Tijdens 1op1 coachingsessies in mijn praktijk kijk ik samen met jou naar energievretende situaties en beperkende overtuigingen. We werken samen aan meer bewustwording en inzichten in patronen en blokkades. We kijken samen naar tools, handvaten en acties die jou helpen om weer een stukje krachtiger om te gaan met uitdagende situaties.

Doel is om weer meer rust en balans te ervaren en meer verbinding met jezelf en je omgeving. Om verantwoordelijkheid te leren opnemen voor jouw eigen behoeften en zo ook krachtigere keuzes te maken die écht bij jou passen.

Naast het coachen ben ik ook een geïnteresseerde duizendpoot. Ik maak graag wandelingen met mijn border collie Venna, rij graag op de koersfiets samen met mijn vriend en ben ook een gepassioneerde home barista. Daarnaast ben ik ook gefascineerd door alles wat met ceremoniële pure cacao en human design te maken heeft.


Zo weet je al wat meer over mij. In een kennismakingsgesprek bekijk ik graag of wij een match zijn om samen op pad te gaan.

Je kan met volgende vragen/klachten bij Katleen Luytens

angst, assertiviteitsproblemen, bore-out / burn-out, communicatieproblemen, concentratieproblemen, CVS, eenzaamheid, emotionele problemen, faalangst, familiale moeilijkheden, gezinsproblemen, grenzen stellen, hooggevoeligheid, identiteitsproblemen, innerlijke conflicten, laag zelfbeeld, levensvragen, moeilijkheden m.b.t. aanvaarding genderidentiteit, moeilijkheden m.b.t. aanvaarding seksuele identiteit, moeilijkheden m.b.t. coming out, perfectionisme, psychosomatische problemen, relatieproblemen, stressklachten, verdriet, verlatingsangst, weinig zelfvertrouwen, werkgerelateerde problemen, work/life balance, zelfzorg, zingeving

Aanbod:

 • individuele begeleiding / individuele therapie
 • wandelcoaching

Katleen Luytens kan je helpen in volgende talen

Engels, Nederlands

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? ja

Wachtlijst?

Nee

Bachelor opleidingen

 • Sociale Readaptatiewetenschappen | UCLL | 2015

Master opleidingen

 • Pedagogische wetenschappen - orthopedagogiek | KUL | 2019

Langdurige bijscholingen (>24u)

 • Opleiding tot JOUvolutie Coach | JOUvolutie Centrum | 2022

Erkenningen door de overheid:

 • Visum via FOD Volksgezondheid
  Erkenningsnummer 305347

Lid van volgende beroepsverenigingen:

 • Vlaamse vereniging van orthopedagogen (VVO)

Neem contact op met Katleen Luytens

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.