vind een hulpverlener

Lesley Kalkhoven

Praktijk Lesley Kalkhoven

  • Lariksdreef 5
  • 2900 Schoten
Contacteer Lesley Kalkhoven

Afspraken vinden plaats

  • Bij mij in de praktijk

Beroep(en):

coach, counselor

Doelgroep(en):

13 - 18 jaar, 18 - 25 jaar, 26 - 65 jaar, +65 jaar

Voorstelling van Lesley Kalkhoven

Hoezo in therapie?... Het eventjes allemaal niet meer weten… het gevoel hebben dat je op automatische piloot functioneert; jezelf voorbij lopen; vast zitten in het leven; verdriet dat je maar niet verwerkt krijgt; pijnpunten in je leven die zich blijven herhalen; niet goed in je vel zitten; vluchten in dingen die misschien niet zo goed voor je zijn…herkenbaar? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Het leven kan uitdagend zijn voor ieder van ons. Soms kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dat je overspoeld wordt door emoties en gevoelens. Soms verlies je verbinding met jezelf of de ander en heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je leven.


De stap zetten naar hulp is een heel moedige en soms moeilijke beslissing. Maar, Je hoeft het niet alleen te doen. Therapie kan een enorm verschil maken, ook al lijkt het op dit moment misschien niet haalbaar. Door praten, maar ook door ervaren en doen krijg je meer inzicht, kan er een innerlijke verschuiving plaatsvinden die je met hernieuwde kracht naar de dingen doet kijken. Van hieruit kan je leven opnieuw vorm en zin geven. Zodat jij terug regie kan voelen over jouw leven en keuzes. Problemen zijn groeimomenten als je deze goed aanpakt.


In mijn praktijk kan je terecht voor ondersteuning, hulp en begeleiding. Dit kan gaan omtrent angsten, twijfels, verdriet en bedenkingen. Door tijd en aandacht te schenken aan wat er in je leeft werken we aan veerkracht en persoonlijke groei.


Ik tracht een veilige plek te creëren waarin jij op jouw tempo jouw verhaal kan vertellen. Ik heb geen oordelen klaar, maar probeer me in te leven in jouw beweegredenen, gevoelens en verlangens. Dit met de nodige betrokkenheid en in alle vertrouwen. Mijn prioriteit is dat je je veilig en begrepen voelt. We vertrekken vanuit het huidige moment en onderzoeken wat jij nodig hebt: inzichten, praktische tips, innerlijke kracht of simpelweg een plek om tot rust te komen.


Mijn aanpak is direct en concreet. Ik hou niet van rond de situatie heen te gaan, want dit helpt jou ook niet verder! Ik ben een gevoelsmens, empathisch en spontaan. No-nonsense, maar altijd met respect en mildheid.


Ik geef integratieve therapie. Als therapeute in de Interactionele Vormgeving (I.V.) probeer ik vanuit de verschillende therapeutische stromingen de beste aanpak te zoeken die voor jouw het beste werkt. Ik blijf mezelf bijscholen, doe intervisies en blijf in supervisie om de kwaliteit te blijven bewaren. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.V.T.I.V.

Neem ook zeker een kijkje op mijn instagram profiel: Praktijk.LK

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Groetjes ;)

Je kan met volgende vragen/klachten bij Lesley Kalkhoven

angst, assertiviteitsproblemen, bindingsangst, boosheid, bore-out / burn-out, communicatieproblemen, conflicten, contactbreuk tussen ouder en kind (oudervervreemding), depressie, dissociatieve identiteitsstoornis, dwangstoornis, eenzaamheid, eetstoornis, emotionele problemen, faalangst, familiale moeilijkheden, gedragsproblemen, gendergerelateerd geweld (gedwongen huwelijk, vrouwelijke genitale verminking, ...), gezinsproblemen, grenzen stellen, hechtingsproblemen, hooggevoeligheid, huilbaby, huiselijk geweld, identiteitsproblemen, impulsbeheersing, innerlijke conflicten, laag zelfbeeld, levensvragen, midlife crisis, moeilijkheden m.b.t. coming out, narcisme, nieuw samengestelde gezinnen / plusouderschap, opvoedingsproblemen, ouder worden, ouderschap na scheiding, paniekaanvallen, perfectionisme, persoonlijkheidsproblemen, pesten, posttraumatische stress (PTSS), problemen omtrent de ouderschapsregeling, psychische klachten, relatieproblemen, rouw en verlies, scheiding, schoolmoe, seksueel grensoverschrijdend gedrag, seksuele problemen, sociale vaardigheidsproblemen, stressklachten, trauma, verdriet, verlatingsangst, vermageren / verdikken, vermoeidheid, verslaving, verwerking kindertijd, verzameldwang, weinig zelfvertrouwen, werkgerelateerde problemen, work/life balance, zelfzorg, zingeving, zwangerschapsverlies (miskraam)

Aanbod:

  • individuele begeleiding / individuele therapie
  • relatietherapie

Lesley Kalkhoven kan je helpen in volgende talen

Nederlands

Tarieven:

Individuele psychotherapie (50 min. )
75€
Relatietherapie (80min.)
110€

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? ja
Terugbetaling mogelijk via volgende mutualiteiten:: Liberale mutualiteit; Christelijke mutualiteit; Solidaris & Helan
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? ja
Terugbetaling mogelijk via volgende mutualiteiten:: Liberale mutualiteit; Christelijke mutualiteit; Solidaris & Helan

Wachtlijst?

Nee

Bachelor opleidingen

  • Bachelor secundair onderwijs | Erasmus Hogeschool Brussel | 2005

Psychotherapie opleiding(en)

  • Interactionele vormgeving | Educatieve academie | i.o. 4de jaar

Lid van volgende beroepsverenigingen:

  • Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in Interactionele Vormgeving (VVTIV)

Neem contact op met Lesley Kalkhoven

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.