Dansreeks: Van binnenuit dansend ont-wikkel-en

08.05.2023

Inhoud:

Je krijgt de tijd en de ruimte om van binnenuit in beweging te komen en zo persoonlijk te ont-wikkel-en door je eigen lijf te volgen en te ervaren wat ritme, tempo, ruimte, adem, met je doet. je danst op blote voeten op verschillende soorten muziek. Elke avond dansen we alle 5ritmes. Elk ritme vertegenwoordigt een ander kwaliteit die we nodig hebben om stevig in het leven te staan en om te gaan met verandering. zowel verandering van binnenuit als van buitenaf.

De reeks van 4 opeenvolgende maandagavonden waarbij je in de veiligheid van een vaste groep kan verkennen wat vast zit, wat moeiteloos beweegt. De 5Ritmes zitten in elk van ons, soms hebben we een voorkeur of we zitten in een situatie waardoor we niet meer voelen hoe alle ritmes door ons heen kunnen stromen. Durven jezelf zijn, alle facetten van jezelf laten zien. Ontdekken waarin je jezelf herhaalt en misschien vermijdt om te groeien.

Dansend krijg je via jouw lijf feedback in elk van de 5Ritmes. Elk ritme heeft een fysiek ingang die bijdraagt aan ons fysiek en emotioneel welbevinden. Bovendien geeft bewegen zoals ons lijf aangeeft ons naast energie ook zelfvertrouwen en mentale rust. Hoe beter we in contact zijn met ons lichaam, met wat ons uitdaagt, prikkelt en wat ons beweegt, hoe makkelijker we energie herkennen en kunnen inzetten in andere facetten van ons leven.

Lichaamsgericht jezelf leren kennen. op de dansvloer wordt niet gepraat zodat een ander deel van onze hersenen makkelijker aangesproken wordt. ons lijf heeft een geheugen laat het dansen en wordt vrij in lijf en leven. we dansen op blote voeten, in losse kledij.
voor volwassenen Het aantal deelnemers is beperkt

Waar:

Polariteit
verkortingstraat 55
9040 Sint-Amandsberg

Wanneer:

  • 08.05.2023 | 20-22u

Kostprijs:

80,00 €
vroegboeking tot 25/4 particulier: 80 euro reeks van 4 opeenvolgende maandagen telkens 2uur (totaal 8u). + 21% BTW zelfstandigen met factuur. daarna 85 euro/reeks , zelfstandigen +21%

Hoe inschrijven:

vooraf inschrijven via betaling

Docent:

Anne Geerts, erkend 5Ritmesdocent & gestalttherapeut

Thema's:

bewust bewegen / dans, gezondheid, omgaan met stress, persoonlijke groei, zelfvertrouwen, zelfzorg

Organisatie:

Deze activiteit wordt aangeboden door Anne Geerts
Bekijk het profiel van Anne Geerts
Binnenkort
30.05.2024
Online begeleide meditatiesessies in groep
Ann Van Hecke
31.05.2024 - 01.06.2024
2-daagse groeigroep
31.05.2024
Leren ontstressen in minder dan 5 minuten 2024-05-21 13:46:31
Katrien Bontinck
01.06.2024 - 02.06.2024
Tweedaagse helend schrijven (+ mindful wandeling & creatieve workshop)
Eveline Coppin

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.