Info

Filter op...
Filter op

Goede voornemens, hoe hou je ze vol?

In deze blog krijg je 8 tips om goede voornemens vol te houden.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques, hoe werkt dit?

Sinds 1 januari 2024 zijn er nieuwe voorwaarden om te kunnen gebruik maken van loopbaancheques. In deze blog lees je er meer over.

Dialectische gedragstherapie, wat is dat?

DGT-coaching of dialectische gedragstherapie. Het staat niet standaard in het woordenboek van therapeuten of doorverwijzers. En al zeker niet in dat van mensen die op zoek zijn naar hulp. In deze blog lichten we toe wat deze therapie is. Je kan deze training misschien nog het best vergelijken met een surfer die hoge golven wil bedwingen en hoe je als DGT-coach hem daarin bijstaat.

Ben je gescheiden en heb je kinderen?

In deze blog vertel ik je meer over de onverbrekelijke band tussen ouders & kinderen.

9 tips om op constructieve wijze uit elkaar gaan

Als een koppel beslist om uit elkaar te gaan, is dit vaak een moeilijke tijd voor alle betrokkenen. In deze blog geven we 9 tips om op een constructieve manier te scheiden.

Scheiden = conflict + verlies

Scheiden is een pijnlijk proces voor alle betrokkenen. Het brengt een emotionele achtbaan van gevoelens met zich mee gaande van verlies & verdriet, schuld & schaamte tot boosheid & rancune. In deze blog lees je hoe de SCHIP-aanpak kan helpen om de storm van een scheiding te overleven.

De 10 meest gestelde vragen aan een bemiddelaar in familiezaken

Rond familiale bemiddeling zijn er nog veel onduidelijkheden en misverstanden. In deze blog bespreken we de 10 meest gestelde vragen aan de bemiddelaar.

10 tips voor meer energie

Zelfzorg. Het is een uitdaging voor velen. Zeker als je ook nog een gezin met jonge kinderen hebt. Ruth Verhasselt geeft in deze blog 10 tips om beter voor jezelf te zorgen.

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.