vind een hulpverlener

Tine Pelegrin

Tine Pelegrin

 • Helstraat 29
 • 3471 Hoeleden
Contacteer Tine Pelegrin

Afspraken vinden plaats

 • Bij jou thuis

Beroep(en):

coach, master in de pedagogische wetenschappen

Doelgroep(en):

18 - 25 jaar, 26 - 65 jaar, +65 jaar

Voorstelling van Tine Pelegrin

Dag lieve mens,

Fijn dat je even komt kijken op mijn pagina. Hier wil ik je graag meer vertellen over mezelf en over wat ik voor jou kan betekenen.
In 2011 studeerde ik af als master in de pedagogische wetenschappen (specialisatie ortho). Na enkele jaren leefgroepswerking startte ik in 2017 als pedagoog in een VAPH-voorziening. Naast de focus op inhoud en theorie merkte ik gaandeweg dat ik ook veel energie kreeg van het ondersteunen en coachen van mijn begeleiders. Enerzijds vond ik het mooi om te zien hoe mensen groeiden, anderzijds zag ik ook het effect dat dit had op de cliënt, de familie van de cliënt en collega’s.
Omdat ik hier meer van wou, startte ik in 2022 met een coachopleiding bij het JOUvolutie Centrum. De gedachte “ik zie wel wat ik hiermee doe” veranderde al redelijk snel in “dit is zo leuk, hier wil ik meer van”. Daarom besliste ik al redelijk snel om begin 2023 te starten als coach in bijberoep.
Met mijn praktijk richt ik me op volwassenen die zeer vertrouwd zijn met de begrippen ‘zorgen’ en ‘geven’. M.a.w. volwassenen die zichzelf zien als zorger. Ik denk hierbij aan ouders, begeleiders, werkgevers, verantwoordelijken, mantelzorgers, activisten, … Thema’s of vragen die aan bod kunnen komen zijn:
– Hoe ga je om met stressvolle situaties? Stap je snel in een slachtofferrol of vind jij dat jij alles dient op te lossen?
– Is het voor jou moeilijk om duidelijk en zelfzeker je grenzen aan te geven?
– Heb je het gevoel dat je (misschien mede door die zorgende rol die je opneemt) de verbinding met jezelf kwijt bent?
– Heb je misschien de idee dat er naast deze ‘zorgrol’ er nog meer en/of iets anders in je zit? Heb je zicht op die andere talenten en kwaliteiten? Zo ja, weet je dan hoe je ermee aan de slag kan?
Samen bespreken we deze thema’s. We werken rond bewustwording van (oude) patronen en kijken welke nieuwe keuzes die jij kan maken. Zodat jij keuzes kan maken die goed voelen voor jou én die jou het gevoel geven echt te leven (i.p.v. geleefd te worden).

Naast deze professionele rol die ik vervul, ben ik vrouw van Aäron en moeder van 4 kinderen. Ik laat me graag meeslepen door muziek (zingen en dansen) en geniet er van om met mijn handen in de aarde van onze moestuin te wroeten. Daarnaast kook ik graag en ben ik geboeid door ecologie, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.

Je kan met volgende vragen/klachten bij Tine Pelegrin

angst, assertiviteitsproblemen, beroepskeuze, bindingsangst, boosheid, bore-out / burn-out, communicatieproblemen, concentratieproblemen, conflicten, eenzaamheid, emotionele problemen, faalangst, familiale moeilijkheden, gezinsproblemen, grenzen stellen, hooggevoeligheid, innerlijke conflicten, laag zelfbeeld, levensvragen, mentale beperking, midlife crisis, opvoedingsproblemen, ouder worden, perfectionisme, persoonlijkheidsproblemen, relatieproblemen, sociale vaardigheidsproblemen, stressklachten, verdriet, verlatingsangst, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen, werkgerelateerde problemen, work/life balance, zelfzorg, zingeving

Aanbod:

 • individuele begeleiding / individuele therapie

Tine Pelegrin kan je helpen in volgende talen

Nederlands

Tarieven:

Individuele sessie (60 minuten)
€60 per sessie + kilometervergoeding (€ 0,4259/km)

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? nee

Wachtlijst?

Nee

Werkervaring:

 • Leefgroepbegeleider MPC Terbank oktober 2011 - januari 2017
 • Pedagoog vzw Wiric oktober 2017 - heden

Bachelor opleidingen

 • Bachelor Pedagogische Wetenschappen | Katholieke Universiteit Leuven | 2009

Master opleidingen

 • Master Pedagogische Wetenschappen | Katholieke Universiteit Leuven | 2011

Langdurige bijscholingen (>24u)

 • Coach | JOUvolutie Centrum | 2022

Erkenningen door de overheid:

 • Visum via FOD Volksgezondheid
  Erkenningsnummer 324927

Lid van volgende beroepsverenigingen:

 • Vlaamse vereniging van orthopedagogen (VVO)

Neem contact op met Tine Pelegrin

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.