vind een hulpverlener

Tine Pelegrin

MOED

 • Helstraat 29
 • 3471 Hoeleden
Contacteer Tine Pelegrin

Afspraken vinden plaats

 • Bij jou thuis
 • Op een door jou gekozen plaats

Beroep(en):

coach, master in de pedagogische wetenschappen

Doelgroep(en):

18 - 25 jaar, 26 - 65 jaar, +65 jaar

Voorstelling van Tine Pelegrin

Dag lieve mens,

Fijn dat je de eerste stap hebt gezet en op zoek bent naar hulp. Graag wil ik je laten weten op welke manier ik voor jou van meerwaarde kan zijn.
In mijn praktijk MOED kunnen 'zorgers' thuis komen. Zorgers zijn voor mij mensen die zeer vertrouwd zijn met de begrippen ‘zorgen’ en ‘geven’. Ik denk hierbij aan ouders, begeleiders, werkgevers, verantwoordelijken, mantelzorgers, activisten, … Je hoeft niet tot één van deze categorieën te horen. Zolang jij je aangesproken voelt en vindt dat in jouw identiteit een zorger zit, ben je zeer welkom bij mij.
Thema’s of vragen die aan bod kunnen komen zijn:
– Hoe ga je om met stressvolle situaties? Stap je snel in een slachtofferrol of vind jij dat jij alles dient op te lossen?
– Is het voor jou moeilijk om duidelijk en zelfzeker je grenzen aan te geven? Voel je überhaupt nog dat je grenzen hebt of geef je deze steeds te laat aan?
– Heb je het gevoel dat je (misschien mede door die zorgende rol die je opneemt) de verbinding met jezelf kwijt bent?
– Heb je de idee dat er naast deze ‘zorgrol’ nog meer en/of iets anders in je zit? Heb je zicht op die andere talenten en kwaliteiten? Zo ja, weet je dan hoe je ermee aan de slag kan?
Samen bespreken we deze thema’s d.m.v. gesprek en creatieve oefeningen. Afhankelijk van jij nodig hebt, maak ik gebruik van de kaders rond behoeftemanagement, emotionele ontwikkeling, verbindende communicatie, mindfulnesstechnieken, systemisch werken, mindset, ... We werken rond bewustwording van (oude) patronen en kijken welke nieuwe keuzes jij kan maken. Het doel is dat jij keuzes kan maken die goed voelen voor jou én die jou het gevoel geven echt te leven (i.p.v. geleefd te worden).

Naast coach in mijn praktijk MOED werk ik ook nog als orthopedagoog in de gehandicaptensector waar ik de begeleiders inhoudelijk coach. Naast deze professionele rol die ik vervul, ben ik vrouw van Aäron en moeder van 4 kinderen. Ik laat me graag meeslepen door muziek (zingen en dansen) en geniet er van om met mijn handen in de aarde van onze moestuin te wroeten. Daarnaast kook ik graag en ben ik geboeid door ecologie, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.

Op mijn Facebook 'MOED' en Instagram 'moed_spreidjeveren' kan je meer lezen over mijn eigen proces, hoe ik kijk naar coaching en waar ik voor sta. Je bent welkom om ook daar een kijkje te nemen!

Je kan met volgende vragen/klachten bij Tine Pelegrin

angst, assertiviteitsproblemen, beroepskeuze, bindingsangst, boosheid, bore-out / burn-out, communicatieproblemen, concentratieproblemen, conflicten, eenzaamheid, emotionele problemen, faalangst, familiale moeilijkheden, gezinsproblemen, grenzen stellen, hooggevoeligheid, innerlijke conflicten, laag zelfbeeld, levensvragen, mentale beperking, midlife crisis, opvoedingsproblemen, ouder worden, perfectionisme, persoonlijkheidsproblemen, relatieproblemen, sociale vaardigheidsproblemen, stressklachten, verdriet, verlatingsangst, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen, werkgerelateerde problemen, work/life balance, zelfzorg, zingeving

Aanbod:

 • individuele begeleiding / individuele therapie

Tine Pelegrin kan je helpen in volgende talen

Nederlands

Tarieven:

Individuele sessie (60 minuten)
€60 per sessie + kilometervergoeding (€ 0,4259/km)

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? nee

Wachtlijst?

Nee

Werkervaring:

 • Leefgroepbegeleider MPC Terbank oktober 2011 - januari 2017
 • Pedagoog vzw Wiric oktober 2017 - heden

Bachelor opleidingen

 • Bachelor Pedagogische Wetenschappen | Katholieke Universiteit Leuven | 2009

Master opleidingen

 • Master Pedagogische Wetenschappen | Katholieke Universiteit Leuven | 2011

Langdurige bijscholingen (>24u)

 • Coach | JOUvolutie Centrum | 2022

Erkenningen door de overheid:

 • Visum via FOD Volksgezondheid
  Erkenningsnummer 324927

Lid van volgende beroepsverenigingen:

 • Vlaamse vereniging van orthopedagogen (VVO)

Activiteiten georganiseerd door deze hulpverlener

GRATIS WEBINAR: Omgaan met eigen emoties op en naast de werkvloer

Neem contact op met Tine Pelegrin

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.