vind een hulpverlener

Gerdy Nerincx

Psychologe Gerdy Nerincx

  • Ijsbroekstraat 40
  • 9506 Schendelbeke
Contacteer Gerdy Nerincx

Afspraken vinden plaats

  • Bij mij in de praktijk

Beroep(en):

psycholoog

Voorstelling van Gerdy Nerincx

Aangenaam, ik ben Gerdy. Zowel kinderen en jongeren als jongvolwassenen kunnen bij mij terecht. Na mijn lerarenopleiding lager onderwijs heb ik nog verder gestudeerd voor klinisch psycholoog. Ik heb reeds in verscheidene schoolomgevingen gewerkt waarbij het sociaal-emotioneel begeleiden van kinderen en jongeren centraal stond.

In 2019 heb ik besloten om een eigen praktijk te starten. Hiermee wil ik een rustige en veilige plek bieden waar kinderen, jongeren en hun ouders met hun zorgen terecht kunnen en weer op weg geholpen worden. Door samen met kinderen en jongeren aandacht te besteden aan hun zelfzorg en veerkracht hoop ik preventief te werken en hen een basis mee te geven waarop ze later steeds kunnen steunen. Ik vind het eveneens belangrijk om te kijken naar het ruimere geheel waar het kind of de jongere deel van uitmaakt en om de ouders en eventueel andere steunfiguren bij zijn/haar begeleiding te betrekken.

Aangezien ik een grote dierenvriend ben en zelf al hun therapeutisch effect heb ondervonden, droom ik ervan om later ook dieren in mijn praktijk te betrekken.

Je kan met volgende vragen/klachten bij Gerdy Nerincx

angst, assertiviteitsproblemen, boosheid, emotionele problemen, faalangst, gedragsproblemen, hooggevoeligheid, laag zelfbeeld, leerstoornissen, opvoedingsproblemen, perfectionisme, rouw en verlies, sociale vaardigheidsproblemen, studieproblemen, verdriet, weinig zelfvertrouwen, zelfzorg

Aanbod:

  • individuele begeleiding / individuele therapie

Gerdy Nerincx kan je helpen in volgende talen

Nederlands

Tarieven:

45 euro

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? nee

Wachtlijst?

Nee

Master opleidingen

  • Klinische Psychologie | VUB | 2017

Neem contact op met Gerdy Nerincx

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.