vind een hulpverlener

Iris Turck

OMI - ORGANIZED met Iris

 • Waterkasteelstraat 10
 • 8900 Ieper
Contacteer Iris Turck

Afspraken vinden plaats

 • Bij mij in de praktijk
 • Online
  Een eerste gesprek wordt op een veilige manier fysiek gedaan (al dan niet in onze praktijk) en eventueel tijdens een wandeling. Het is belangrijk dat je aanvoelt of een coach bij jouw past zodat vertrouwen kan opgebouwd worden.

  Erna kan via bvb Google Meet of Zoom afgesproken worden.
 • Op een door jou gekozen plaats

Beroep(en):

coach, maatschappelijk assistent

Voorstelling van Iris Turck

Wat doe ik;

Heb je moeite met die rommelige kamers of kasten en wil je meer tevredenheid over je leefruimtes?
Als gediplomeerd professional organizer breng ik jou heel wat technieken en inzichten zodat vlotheid van ruimtes en routines hervonden worden. Iedereen is uniek dus wordt op maat nagedacht en bovendien streef ik ernaar jouw zodanig te ondersteunen zodat resultaten op lange termijn zichtbaar blijven.

Daarnaast kan ik jouw verhaal beluisteren en begrijpen vanuit mijn opleiding als maatschappelijk assistente maar vooral als gecertificeerd ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg. 15 jaar geleden moest ook ik het hoofd bieden aan een moeilijke periode en samen met familie en een vriendin kon ik een mooie toekomst opbouwen zonder zelfs enig herval...ik heb dus zeker voeling met je zorgen/schaamte.
Indien je dit wenst kunnen we samen nadenken wie jouw kan ondersteunen in jouw verdere pad; familie, vrienden, goeie buren etc. en eventueel samen hierin de eerste stappen zetten.
Je lijkt misschien tegen een muur van opdrachten aan te kijken maar wanhoop niet, we gaan stap voor stap en zoeken naar de juiste ondersteuning om jouw situatie zo vlug mogelijk te verbeteren.

Kan je steun en inzichten gebruiken om realistische planningen te maken waarvan jij (en misschien ook je gezin) gelukkiger worden?
Laat je daarnaast versterken in je administratieve capaciteiten; dingen waar je zelf niet aan dacht maar alles zoveel makkelijker maken? Ik beschik over een boekhoudkundig secundair diploma en kan hierin een aantal sterktes naar voor brengen.
Wil je tips over hoe je je huishouden, homeoffice, etc. milieuvriendelijker kan maken? Dat kan! Ik pas het al vele jaren toe in mijn eigen leven en het bespaart me niet alleen tijd maar bovendien heel wat geld!

Heel vaak zit er iets meer achter deze rommelige ruimtes en deze oorzaken gaan we niet uit de weg maar pakken we samen aan.
Heb je daarnaast het gevoel dat je in je herstelproces niet genoeg gehoord wordt en zo de resultaten niet behaalt waar je op gehoopt had? Ik ga als ervaringsdeskundige hulpverlener naar jouw verhaal luisteren en samen gaan we aan de slag. Ik sta open om samen met je gesprekken aan te gaan met betrokken diensten en jouw mening via deze communicatie te ondersteunen. Ze is uiterst belangrijk om faalervaringen te voorkomen.

Wil je terug aan het werk; vrijwillig, in progressieve tewerkstelling of progressief zelfstandig en wil je steun van een ervaringsdeskundig hulpverlener? Met mijn 15 jaar ervaring in bvb het systeem van progressieve tewerkstelling kan ik je bemiddelend ondersteunen naar hopelijk een lange en tevreden tewerkstelling!

Herstelcoachings voor non-profitorganisaties;
Heb je gehoord van de voordelen van de herstelgerichte methodiek en wil je hiermee graag aan de slag?
Als ervaringsdeskundige hulpverlener begrijp ik uw medewerkers en kan tegelijk met mijn ervaringsdeskundige capaciteiten een meerwaarde betekenen voor begeleidingen. Waarom lopen begeleidingen zo moeilijk en haken mensen zelfs af? Hoe laten we niet los en kunnen we resultaatgericht werken.

Wie ben ik;

Ik ben een kind van de jaren ’80 en voel me niet speciaal verbonden met een gemeente of stad maar voel mij wel een echte Westhoekse. Partner en mama van een flinke zoon die de kleuterjuffen pleziert met zijn eindeloze praatjes en kunstjes :-).
Een vergeten zwemkaart deden mij en mijn zoontje het zwembad herontdekken.
Daarnaast heb ik mijn vioolstudies hervat maar deze keer maak ik de overstap van de klassieke naar de folkafdeling. Mijn zoontje vervoegt mij en samen met een Suzuki-expert enthousiasmeren we hem voor het vioolspel.
Ik ben vrijwillig belangenbehartiger voor mensen in psychisch herstel en waar nodig; lokaal, provinciaal als federaal; ga ik cliënten zo goed mogelijk vertegenwoordigen.
Creatief zijn, lezen, kunst en cultuur, de wereld afreizen zijn dingen waar ik van geniet maar helaas ontbreekt de tijd vaak.

Je kan met volgende vragen/klachten bij Iris Turck

communicatieproblemen, eenzaamheid, familiale moeilijkheden, levensvragen, verdriet, verzameldwang, work/life balance, zelfzorg, zingeving

Aanbod:

 • begeleiding bij progressieve tewerkstelling
 • individuele begeleiding / individuele therapie
 • ondersteuning voor mantelzorgers
 • opruimcoaching

Iris Turck kan je helpen in volgende talen

Engels, Nederlands

Tarieven:

Voor gezinnen in verhoogde tegemoetkoming beschikken we over financiëring; GRATIS
Eénmalige opruimcoaching; €50/u
Eénmalige herstelcoaching; €40/u
Alle prijzen zijn excl. kilometervergoeding; 0,40/km

Terugbetaling:

Beschikt deze hulpverlener over een RIZIV nummer? nee
Terugbetaling Riziv voor kinderen? nee
Terugbetaling Riziv voor volwassenen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor kinderen? nee
Terugbetaling ziekenfonds voor volwassenen? nee

Wachtlijst?

Nee

Werkervaring:

 • 02/01/2021 - ; sociale onderneming OMI - Organized met Iris; Opruimcoachings en herstelcoachings.
 • 2019 - ; ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg nu ook professioneel via OMI.
 • 2021 - ; ad hoc herstelondersteunende projecten op maat als sociaal-cultureel werker via OMI.
 • 2019- ; belangenbehartiging van cliënten in de geestelijke gezondheidszorg via OMI en partnerschappen.
 • 2008-2014; dagelijks beheer, als maatschappelijk assistente/boekhoudster, van Thuiszorgcentrum Heuvelland; productadvies en -verkoop, advies mbt sociale kaart. Eindredactie van periodieke publicatie m.b.t. allerlei (thuis)zorgthema's.
 • 2007 - 2014; gespreksvrijwilliger in Woonzorgcentrum vzw Home Vrijzicht voor eenzame bewoners (wekelijks).

Bachelor opleidingen

 • Bachelor Sociaal-Agogisch Werk | Huidige VIVES | 2005

Langdurige bijscholingen (>24u)

 • Professional Organizer | CVA te VIVES Brugge | 2018
 • Ervaringsdeskundige in de Geestelijke Gezondheidszorg | vzw Uilenspiegel Leuven | 2019-2020

Neem contact op met Iris Turck

Ligging

Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar hulp?
Contacteer ons dan via info@ikzoekhulp.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.