Vind een boek

Relatiestress in je samengesteld gezin. Cindy Schepers

Een samengesteld gezin zet een koppel gemakkelijk onder druk. Ondanks de liefde en goede bedoelingen lopen spanningen tussen partners wel eens op en komen ze tegenover elkaar te staan.

Doen ouder en plusouder niet genoeg hun best? Vraagt een samengesteld gezin andere vaardigheden? Of is het gewoon te complex? Waarom wil de ene zo graag praten en kijkt de andere liever weg? Hoe kan het dat de liefde soms verdwenen lijkt als het gaat over het gezin of de kinderen? Bestaan er manieren om wel verbinding en harmonie te ervaren?

Dit boek geeft (plus)ouders inzicht in wat er speelt en wat hun rollen zijn. Het biedt concrete handvatten aan partners om steun en begrip te vinden bij elkaar. Zo kunnen emoties zakken en komt er een solide basis om met verschillen en uitdagingen om te gaan. Kinderen kunnen hierdoor gemakkelijker hun plek vinden. Aan de hand van vele voorbeelden toont dit boek hoe je door spanningen heen kunt groeien naar een nieuwe thuis.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.