Vind een boek

Get a grip. Hoe je in vier stappen je professionele toekomst zelf in handen neemt. Mira Huypens

Hoe kun je je werkcontext zelf mee bepalen?
Waarom is een goed werkende nervus vagus cruciaal om je veerkracht te versterken?
Welke future skills houden je professioneel relevant in een digitale wereld?

Als het gaat over werk en toekomst lijken onrust en twijfel de sleutelwoorden. Nog nooit veranderde onze wereld zo snel. De vraag die veel mensen wakker houdt: is er nog wel plaats voor mij op de arbeidsmarkt van de toekomst? En hoe haal ik voldoening uit mijn werk en leven?

De uitdagingen zijn er. Zoveel is zeker. Maar iedereen heeft een keuze: tevergeefs blijven hopen dat alles bij het oude blijft of vanuit een positieve groeimindset vooruitgaan. Voor die laatste optie is een stevige dosis veerkracht een must, en moeten we breder kijken dan naar het brein alleen. Meer specifiek naar de nervus vagus in ons zenuwstelsel.

Get a grip vertaalt baanbrekende inzichten uit de polyvagaaltheorie naar een werkcontext waarin je floreert. In vier stappen ontdek je hoe je relevant blijft in een turbulente arbeidsmarkt en tegelijk je persoonlijke behoeften vervult.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.