Vind een boek

Bevrijd je innerlijke kind Mike Hellwig

Veel mensen zoeken hun hele leven naar de liefde en waardering die ze als kind gemist hebben – maar we kunnen alleen onszelf deze liefde en waardering geven. Als je jezelf kunt geven wat je nodig hebt en kunt erkennen wat je in de steek gelaten innerlijke kind voelt, houd je van jezelf en word je heel. In zijn boek reikt Mike Hellwig manieren aan om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan.

Hij maakt hierbij gebruik van oefeningen die hij de ‘toelatingsverbeelding’ noemt. Deze oefeningen helpen je om de gevoelens van je innerlijke kind toe te laten en als een deel van jezelf te erkennen, zodat je vrede kunt gaan sluiten met wat je tot nu toe van jezelf afwees. Zo kun je jezelf liefdevol bevrijden van de lasten van je afkomst en leren hoe je zelf de ouder kunt worden die je altijd al wilde hebben.


Mike Hellwig woont in Hamburg en werkt al meer dan twintig jaar als natuurgenezer, NLP-trainer, hypnotherapeut en gezinstherapeut.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.