Zelfcompassie, verbinding en regulatie

Wanneer je van vroeg in je leven veilig gehecht bent, leer je op jezelf te vertrouwen en leer je vertrouwen in anderen en in de wereld. Het gaat niet altijd zo goed ivm veilige hechting vroeg in het leven. Onveilige hechting kan veel problemen geven in het volwassen leven: depressie, angsten, moeilijkheden eigen emoties te reguleren, moeilijkheden met intieme relaties. Toch bestaat de mogelijkheid alsnog meer veilige hechting op te bouwen, ook wanneer je volwassen bent. Oefenen met mildheid voor jezelf, zelfcompassie, kan daarbij een manier zijn die bij uitstek, helpend is. In dit webinar vertelt Wendi Winnelinckx je meer over zelfcompassie, een warme vriendelijkheid en krachtige steun die je jezelf kan bieden

 

Webinar 27 januari 2022

 

Wil je geïnformeerd worden over onze gratis webinars die we organiseren of onze nieuwe blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

 

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.