Holistic pulsing, ontdek de kracht van zachtheid

aangeraakt en geraakt worden

zacht bewegen en bewogen worden

 
Benieuwd wat Holistic Pulsing is en wat het voor jou kan betekenen?

In dit webinar krijg je meer informatie over wat het is, wat het doet in kader van stress en spanning, alsook trauma. Lijfgerichte therapie omdat je met praten over en  begrijpen wat er speelt niet altijd komt. Letterlijk en figuurlijk zacht bewegen en bewogen worden. Holistic Pulsing is namelijk een zachte vorm van lichaamswerk waarbij je gekleed op een massagetafel gewiegd wordt en jouw lijf uitgenodigd wordt blokkades los te laten. Niets doen en mogen zijn met wat er speelt. Ruimte creëren en terug veiligheid ervaren in je lijf. Gekoesterd, gehoord en gezien worden, de basis om verder jouw leven te volle te kunnen beleven. Everybody has a story but every body has a story too. Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Nieuwsgierig?

Caroline Steensels vertelt je tijdens dit webinar er graag meer over. 

Ter info

  • Het youtube filmpje waarnaar er verwezen wordt in het webinar, kan je hier bekijken
  • Wil je meer info over het boek van Luc Swinnen, klik hier
  • Wil je meer info over het boek over holistic pulsing, klik hier
  • Wil je als professional meer weten over holistic pulsing en heb je interesse in een opleiding, surf dan naar de website www.konnektit.be om onze inspiratiedagen, 7 daagse opleiding en masterclasses te ontdekken

webinar 22 februari 2022.

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.