Holistic pulsing, ontdek de kracht van zachtheid

aangeraakt en geraakt worden

zacht bewegen en bewogen worden

 
Benieuwd wat Holistic Pulsing is en wat het voor jou kan betekenen?

In dit webinar krijg je meer informatie over wat het is, wat het doet in kader van stress en spanning, alsook trauma. Lijfgerichte therapie omdat je met praten over en  begrijpen wat er speelt niet altijd komt. Letterlijk en figuurlijk zacht bewegen en bewogen worden. Holistic Pulsing is namelijk een zachte vorm van lichaamswerk waarbij je gekleed op een massagetafel gewiegd wordt en jouw lijf uitgenodigd wordt blokkades los te laten. Niets doen en mogen zijn met wat er speelt. Ruimte creëren en terug veiligheid ervaren in je lijf. Gekoesterd, gehoord en gezien worden, de basis om verder jouw leven te volle te kunnen beleven. Everybody has a story but every body has a story too. Luister naar het gefluister van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Nieuwsgierig?

Caroline Steensels vertelt je tijdens dit webinar er graag meer over. 

Ter info

  • Het youtube filmpje waarnaar er verwezen wordt in het webinar, kan je hier bekijken

 

webinar 22 februari 2022.

 

Wil je geïnformeerd worden over onze gratis webinars die we organiseren of onze nieuwe blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.