Zeeën van tijd

Soms tikt de klok te snel of lijkt de tijd net stil te staan. En meestal net niet wanneer je het anders wil. Geen tijd hebben is het meest gebruikte excuus wanneer men iets niet kan doen of iets niet heeft gedaan. Daardoor is dit ook de meest remmende factor in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Maar “harder werken” heeft dan geen zin, “anders wel”!

In dit webinar biedt Karine Van Oosterbos een nieuwe kijk op je huidige tijdsbesteding, om van daaruit tot een meer doelgerichte en meer efficiënte omgang met dezelfde tijd te komen. Als deelnemer leer je om sneller je doelen te bereiken en daarmee jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. We werken vanuit een duidelijk en praktisch kader binnen timemanagement en gaan op zoek naar wat voor jou werkt. Hierdoor krijg je inzicht in wat jouw belangrijkste factoren, overtuigingen en tijdvreters zijn die belemmerend werken. Zo leer je om constructief aan de slag te gaan en veranderingen in het eigen timemanagement door te voeren.

Datum webinar 8 november 2021

 

Wil je geïnformeerd worden over onze gratis webinars die we organiseren of onze nieuwe blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.