De ontmoeting met onze innerlijke criticus

‘Ik zal het nooit kunnen. Ik ben nu eenmaal niet slim genoeg. Ik kan er beter niet aan beginnen. Dat is gewoon niets voor mij.’ De innerlijke criticus is de stem in jou die je scherp in de gaten houdt en commentaar geeft op wie je bent, wat je doet of niet doet, hoe je eruit ziet enzovoort. Telkens je je kwetsbaar voelt, omdat je bijvoorbeeld iets nieuw wil proberen of voor een spannende opdracht staat, kan deze stem toeslaan en je het gevoel geven dat het toch nooit zal lukken. In dit webinar geeft Marijke Leys uitleg over waar de innerlijke criticus vandaan komt en hoe we er kunnen mee omgaan. De onderliggende kwetsbaarheid ontdekken en daar zorg voor dragen is een belangrijke sleutel. Je krijgt praktische handvatten om deze stem in de ogen te kijken en er gaandeweg van los te komen. 

datum webinar 11 mei 2021

 

Wil je geïnformeerd worden over onze gratis webinars die we organiseren of onze nieuwe blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

 

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.