De verbinding met je lijf beleven

In dit webinar staat de verbinding met je lijf centraal.

Draait jouw hoofd soms overuren? Heb je het gevoel dat je soms op ontploffen staat? Kan je moeilijk bij je gevoel komen? Ben je streng naar jezelf toe? Heb je het verlangen naar een leven met meer vertrouwen en levensvreugde?

Als jij op één of meerdere vragen ja geantwoord hebt, dan is dit webinar met Caroline Steensels iets voor jou.

Als je je wat verloren voelt, een gevoel van leegte hebt, ergens in vast loopt, … is het belangrijk om verbinding met je lijf te maken. Maar hoe doe je dat? Ken jij je lichaam en zijn/haar reacties? En hoe kan je de verbinding met je lijf dan wel herstellen en samen verder op pad gaan? Bovenstaande thema’s komen aan bod tijdens dit webinar. Immers, de relatie met je lijf is de langste die je in je leven ooit zal hebben. We kunnen er veel over praten, maar wat als we tijdens dit webinar ook deze verbinding zouden beleven. Een lichaam wil gevoeld, geraakt en aangeraakt worden en bovenal graag gezien worden. Een belichaamd verbindingsmoment met uitleg en kadering om meer jezelf te kunnen zijn en een rustiger leven te leiden.

datum webinar 29 april 2021

 

Wil je geïnformeerd worden over onze gratis webinars die we organiseren of onze nieuwe blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Delen op

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.