Retreat helend schrijven

22.07.2024

Inhoud:

Vijf dagen me-time. Vijf dagen tijd om stil te vallen. Om dicht bij je essentie te komen, geholpen door een prachtlocatie middenin de natuur.
Om makkelijker in je lijf en bij je gevoel te komen, geeft Inge Prins van Drops of awakening elke OCHTEND een SESSIE met zachte rek- en strekhoudingen en/of adem- en bewustzijnsoefeningen. De focus van de retreat ligt op het helend schrijven. Ik laat je kennismaken met verschillende SCHRIJFMETHODIEKEN waarbij je pen stem geeft aan wat er in je leeft. Daardoor krijgen die gevoelens en gedachten bestaansrecht. Zeggen-schap. Dat zorgt voor HELING.

Vaak werken we ook toe naar een gedicht. Ook daarin ligt veel SCHOONHEID verscholen en naar mijn gevoel ook heling, omdat je op een krachtige en creatieve manier neerzet wat je echt voelt en denkt. Dat GEDICHT delen we met elkaar (al ben je daartoe niet verplicht). Geen nood als je nog nooit eerder een gedicht hebt geschreven: ik begeleid je daar stap voor stap bij.

Alhoewel schrijven centraal staat, gaan we meer doen dan dat! Er is ook een workshop ONTSTRESS JEZELF en TENSION AND TRAUMA RELEASING EXERCISES. Daarnaast staat er een MEDITATIEVE WANDELING en een MANNEN- EN VROUWENCIRKEL op het programma. Als kers op de taart ben je omringd met gelijkgezielden die net als jij zin hebben om vijf dagen lang in zichzelf te duiken.

Je lichaam wordt verwend met HEERLIJK ETEN, je verblijft in een RUSTIEK EN RUIM HUIS huis en geniet van alle LUXE van het domein: een verwarmd BUITENZWEMBAD, een SAUNA, een prachtige TUIN, hartelijke mensen én … STILTE.​

Thema van de retreat is 'LEVEN VANUIT JE HART'. Dat gaat over het omarmen van je essentie, je ware aard. Het betekent volledige zelfacceptatie, het voelen van het leven tot in jekern. Het is het helder zien, horen en voelen van jezelf en anderen, met zachtheid en compassie. Het is geloven in je capaciteiten en weten wat je diepste verlangens zijn. Durf je authentiek te zijn, zonder maskers op te zetten?


EEN RETREAT IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE GRAAG
✨ de stem van je hart hoort
✨schrijft wat er in je omgaat
✨wil voelen wat een dag stilte met je doet
✨bewust in het leven staat
✨groeit in bewustzijn
✨ houdt van lichaamswerk
✨ tijd doorbrengt met gelijkgezielden ​

Waar:

Cugnon
Rue du Moulin 10
6880 Cugnon

Wanneer:

  • 22.07.2024 | 11

Kostprijs:

695,00 €
De prijs hangt af van of je kiest voor een overnachting in een tent, tweepersoonskamer of eenpersoonskamer.

Hoe inschrijven:

Ontdek het programma en de plek op https://www.boekvanmijnleven.be/retreats.html

Docent:

EVELINE COPPIN houdt van schrijven, persoonlijke ontwikkeling én down to earth-spiritualiteit. Via het helend schrijven én gesprekscoaching helpt ze mensen om bewust in het leven te staan en hen persoonlijk te laten groeien, zodat ze keuzes maken die bij hen passen en ze niet blijven vasthangen in het verleden of in slachtofferschap. Rode draad in haar leven zijn mensen en hun verhalen. Ze was jarenlang journalist, schreef een tijdlang biografieën, begeleidt mensen bij het schrijven van hun verhaal én geeft één- en meerdaagse workshops én mailtrajecten helend schrijven sinds 2018.

Thema's:

persoonlijke groei, zelfvertrouwen, zelfzorg

Organisatie:

Deze activiteit wordt aangeboden door Eveline Coppin
Bekijk het profiel van Eveline Coppin
Binnenkort
18.04.2024
De kracht van ademhaling (ifv stress en burn-out) GROEPSAANBOD VOLW (4x)
Leentje Rymen
19.04.2024 - 26.04.2024 - 03.05.2024 - 17.05.2024
groepstraject KINDERWENS TUSSEN TWIJFEL EN VERLANGEN
Miriam De Rycke
19.04.2024
Workshop : Betere Relaties met Anderen
Tessy Van Echelpoel
23.04.2024 - 07.05.2024 - 28.05.2024 - 11.06.2024
Groepsaanbod voor koppels - verdiep samen jullie relatie
Liesbet Plissart

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.