GRATIS WEBINAR: De geheimen van de polyvagaal theorie

26.09.2023

Inhoud:

Ontdek de geheimen van ons zenuwstelsel tijdens ons boeiende webinar over de polyvagaal theorie en ervaar de kracht van praktische oefeningen!

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe ons zenuwstelsel ons gedrag, onze emoties en onze reacties op stress beïnvloedt? Wil je meer inzicht krijgen in waarom we soms reageren zoals we doen, zelfs zonder dat we het doorhebben? Dan is dit webinar over de polyvagaal theorie perfect voor jou!

 

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de fascinerende wereld van de polyvagaal theorie, een wetenschappelijk onderbouwde benadering die onze reacties op stress, sociale interacties en zelfs onze gezondheid beïnvloedt. We ontdekken hoe ons autonome zenuwstelsel, en met name de vagus-zenuw, ons gedrag stuurt en ons vermogen om te ontspannen, te verbinden en te herstellen beïnvloedt.

 

Wat kun je verwachten?

 

Inzicht in de Polyvagaal Theorie: Leer hoe Dr. Stephen Porges' baanbrekende ontdekkingen ons begrip van het zenuwstelsel hebben getransformeerd en waarom het van cruciaal belang is voor ons welzijn.

 

De Rol van het Autonome Zenuwstelsel: Ontdek hoe het autonome zenuwstelsel werkt en hoe het ons gedrag en onze reacties op verschillende situaties beïnvloedt.

 

Stress en Veiligheid: Leer hoe ons zenuwstelsel reageert op stress en waarom we soms vechten, vluchten of bevriezen in stressvolle situaties.

 

Het Vergroten van Veiligheid en Verbondenheid: Ontdek praktische oefeningen om de veiligheid en verbondenheid in jezelf en met anderen te vergroten, waardoor je veerkrachtiger wordt in het omgaan met uitdagingen.

 

Zelfregulatie: Leer hoe je je zenuwstelsel kunt beïnvloeden en kalmeren met eenvoudige maar effectieve zelfregulatietechnieken.

 

Q&A-sessie: Stel je brandende vragen aan onze deskundige spreker en ontvang persoonlijke inzichten.

 

Dus, als je meer wil leren over jezelf, je reacties op stress en hoe je beter kunt gedijen in het moderne leven, schrijf je dan snel in voor ons webinar over de polyvagaal theorie. 

 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Je komt zelf niet in beeld. Je kan wel met de opleider communiceren via de chat.
Voor zij die ingeschreven zijn, krijg je gedurende 7 dagen de replay ter beschikking.

 

Waar:

Online

Wanneer:

  • 26.09.2023 | 19u30

Kostprijs:

0,00 €

Hoe inschrijven:

Inschrijven kan via deze link

Docent:

Luc Swinnen

Thema's:

gezondheid, gratis webinars georganiseerd door Konnektit, omgaan met stress, persoonlijke groei, trauma

Organisatie:

Deze activiteit wordt aangeboden door Luc Swinnen
Bekijk het profiel van Luc Swinnen
Binnenkort
28.09.2023 - 05.10.2023
de kracht van HSP
Veerle Daniels
28.09.2023 - 26.10.2023 - 30.11.2023 - 21.12.2023
Ontmoetingsavond jong partnerverlies
Evi Vanheel
28.09.2023
Relatiestress in je samengesteld gezin - workshop voor koppels
Cindy Schepers
29.09.2023
Verbindend communiceren
Anne Geerts

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.