Gratis webinar 'Naar een optimale studiemethode en focus'

01.02.2023

Inhoud:

Webinar 'Naar een optimale studiemethode en focus'
In dit gratis webinar geef ik concrete tips hoe studeren en focussen wel lukt.

Studeren en focussen ...

Veel studenten hebben het hier vaak moeilijk mee.

Het is niet altijd evident om gefocust te blijven en overzicht te houden over wat er moet gedaan worden.

Merk je ook dat je moeite hebt met:

  • plannen en organiseren
  • focussen op je studies
  • de afleiding van je smartphone
  • een realistische planning te maken
Volg dan GRATIS dit webinar. Het duurt een uur.

Waar:

Online

Wanneer:

  • 01.02.2023 | 19u

Kostprijs:

0,00 €

Hoe inschrijven:

Inschrijven via deze link

Docent:

Een blijmaker, zo noem ik mezelf graag. Iemand die mensen - jong én oud - helpt hun glimlach én hun veerkracht terug te vinden.

Ik werkte meer dan vijftien jaar als klinisch orthopedagoge in het onderwijs. Die job combineerde ik jarenlang met het werk in de praktijk waar ik kinderen en ouders begeleidde.
In 2016 startte ik als loopbaancoach bij Passion for Work en op dat moment koos ik ervoor om volledig zelfstandig te worden. Een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt heb.

Omdat ik merkte dat de combinatie van twee jobs en toen nog twee kleine kinderen (ondertussen is er een derde kapoen bijgekomen) niet ideaal was voor onze work-life-balance. Het gevoel hebben achter de feiten aan te hollen, onderbroken nachten, de rush van hier naar daar .. Het was niet het leven zoals ik het voor ogen had. En dus moesten er keuzes gemaakt worden.

Het klikte voor mij allemaal op zijn plaats toen ik talentcoaching ontdekte. Het is een benadering die voor mij heel goed werkt. De wereld wordt beter door te kijken naar de positieve dingen. Zien wat er wel is, in plaats van te focussen wat er niet goed gaat of er niet is.
Je talenten ontdekken en er meer mee doen, dat maakt een mens gelukkig. Ik ben zelf het levende bewijs. In deze job kan ik mijn eigen talenten mee inzetten: mensen coachen en inspireren, lezen, schrijven, mezelf blijven bijscholen, nieuwe dingen leren en workshops geven.

Toen ik een tijd geleden de film 'The Greatest Showman' zag, verscheen er op het einde een citaat dat helemaal bij mij paste ... Ik dacht: dàt is het! Dat omschrijft helemaal hoe het voor mij voelt! :-)

"De mooiste kunstvorm is anderen blij maken"
P.T Barnum

Daar wil ik voor gaan: als BLIJMAKER zorgen voor meer blije mensen. Door klein en groot te helpen hun talenten te ontdekken.

Ik ben een echte levensgenieter. Mij maak je blij met een dampende mok koffie, met de warmte van de zon en het geluid van de zee. Ik laad op door te wandelen, te fietsen, te lezen en creatief bezig te zijn. Door qualitytime te hebben met mijn gezin en af te toe wat momentjes helemaal voor mij alleen.

Maar het gelukkigst word ik van mensen in hun kracht zetten zodat ook zij meer en volop genieten van het leven.

Thema's:

studeren, voor jongeren

Organisatie:

Deze activiteit wordt aangeboden door Ruth Verhasselt
Bekijk het profiel van Ruth Verhasselt
Binnenkort
01.12.2022
Workshop Familieopstellingen
14.12.2022
Lezing 'Ervaringsgerichte verkenning van verlies en verdriet'
Erik de Soir
19.12.2022
Kerst-time-outtocht voor (jong)volwassenen in de Sahara
Liesbet Joris
25.12.2022
workshop Silent moves
Anne Geerts

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.