Losse 5Ritmes sessies in HERZELE: NEW YEAR's WAVE!

07.01.2024

Inhoud:

Nieuw  jaar, nieuwe locatie,  ideaal om jouw intentie handen en voeten te geven. Want elke bewuste stap die je zet mobiliseert een heel energieveld... Creatie zichtbaar maken via beweging. we dansen bewust door alle 5 ritmes om wat geboren wil worden toestemming, ruimte en energie te geven.!

Bewust bewegen met de 5Ritmes is ongegeneerd ontdekken waar jouw lijf los of vast zit. De 5Ritmes zitten in elk van ons, Ze heten flowing, staccato, chaos, lyrical en stillness. Samen vormen ze een WAVE, een energiegolf. Elke open sessie dansen we een WAVE. Jij krijgt de kans om jouw energie terug vrij te laten stromen. Door met aandacht in het moment te bewegen komt los wat vast zat, krijg je rust in je hoofd en goesting om voluit te leven. Je wordt begeleid in de ritmes en krijgt heel veel ruimte en tijd om jouw dans te ontdekken op verschillende soorten muziek. Elk ritme geeft jou een andere ingang om in contact te komen met het leven (body, heart, mind, soul, spirit). hoe beter we in contact zijn met onszelf hoe makkelijker het contact gaat met anderen en de wereld.

Feedback van mensen:
“hier kom ik tot mezelf,... ik mag hier mezelf zijn, ik heb plots veel meer energie (ondanks mijn burn-out), ik heb nieuwe bewegingen ontdekt, ik ben geen moment bezig geweest met “ik moet…”,… ik voel me verbonden, heb zelfs durven dansen met iemand die ik niet ken, alles veilig en toch vrij, zo’n toffe mensen hier…”

 in HERZELE Een NIEUWE zaal dicht bij de natuur. met parking voor de deur.

Waar:

De Wattenfabriek
Solleveld 35
9550 Herzele

Wanneer:

  • 07.01.2024 | 10u30 - 12u30

Kostprijs:

20,00 €
20 euro/sessie  cash voor 2 uren
zelfstandigen met factuur 25 euro

Hoe inschrijven:

20 euro cash te betalen aan kassa

Docent:

Anne Geerts is erkend 5Ritmesdocente sinds '05 ze geeft wekelijks dans in Gent, ze geeft jou tijd om bij jezelf te komen en speelt in op de (groeps)energie, geeft uitnodigingen om makkelijker in jjouw unieke dans te komen

Thema's:

bewust bewegen / dans

Organisatie:

Deze activiteit wordt aangeboden door Anne Geerts
Bekijk het profiel van Anne Geerts
Binnenkort
19.05.2024
Online begeleide meditatiesessies in groep
Ann Van Hecke
23.05.2024
Online begeleide meditatiesessies in groep
Ann Van Hecke
26.05.2024 - 23.06.2024
dans je vrij met de 5Ritmes op zondag in HERZELE. Losse Sessie: bewust bewegen
Anne Geerts
26.05.2024
Online begeleide meditatiesessies in groep
Ann Van Hecke

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.